Zuivel & Zo levert de producten op vaste locaties, dagen en tijden.

Wil je weten welke dat zijn, dan kun je dit zien op de afrekenpagina (rechtsboven het tasje)

Zuivel & Zo brengt kwaliteitsproducten aan huis

Zuivel & Zo is dé kaas, kip, wijn en delicatessen specialist van Zoetermeer en omstreken. De producten zijn van hoge kwaliteit, ambachtelijk, supervers, veelal biologisch en natuurlijk vooral heel erg lekker. Bovendien zijn (bijna) alle producten van Zuivel & Zo lokaal en natuurgerijpt.  Deze producten zijn goed voor iedereen. Eerlijk voor de boer, goed voor de dieren, goed voor het milieu en de wereld door minder logistiek en transport. 
Zuivel & Zo bezorgd de producten vers en gekoeld bij jou aan huis, op vaste dagen en tijden. Bovendien berekent Zuivel & Zo geen bezorgkosten en geen kosten voor iDEAL betalingen.

 

Over ons

Wybo Suijten is dit bedrijf al op zijn 19e begonnen in Stompwijk door zijn klanten te voorzien van de lekkerste kaas, kip en delicatessen aan huis. Door veel persoonlijk contact met zijn klanten te onderhouden en hen altijd uitgebreide adviezen en informatie te geven, is hij al ruim 40 jaar een van de geliefdste kaas- en specialiteiten boeren aan huis. Hij doet dit nog steeds met veel enthousiasme en passie voor mensen en lekker eten.

Ongeveer 23 jaar geleden besloot Wybo zijn kaas, kip en delicatessen assortiment uit te breiden door wijnen aan te bieden. Hier heeft Wybo meerdere cursussen voor gevolgd zodat zijn klanten kunnen
genieten van perfecte smaakcombinaties. Met deze producten heb je gegarandeerd heerlijke borrels en avonden voor de boeg!
Buiten zijn werk is Wybo trotse vader van vier kinderen.